Welcome on our Forums, feel free to register and join the community! We AWARD active users! You don't have to be a clan member to join the forums, you are FREE to share anything you like/want with us! We are always looking for new supporting games for our clan/community! You're free to share your ideas with us!

 We have recieved 0% of our goal ..
Our website and Game servers are not free. We need every support to stay online!


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
puma voetbalschoenen
#1
Om de puma schoenen ruimtelijke patronen van genetische structuur in poema's te onderzoeken, hebben we bovendien de correlatie tussen genetische en geografische afstanden voor alle paren van bemonsterde individuen beoordeeld met behulp van een Manteltest (Mantel, 1967). Dit werd uitgevoerd met het programma Alleles in Space (AIS) (Miller, 2005), waarbij het aandeel van verschillen (d.w.z. een p-afstand equivalent) werd gebruikt om de genetische afstandsmatrix en 10.000 permutaties te genereren om statistische significantie te beoordelen. We hebben ook AIS gebruikt om een ruimtelijke autocorrelatieanalyse van de gegevensset uit te voeren, met behulp van 11 afstandsklassen, gelijk gemaakte steekproefgroottes over klassen en 10.000 permutaties om de significantie te beoordelen. 

Ten slotte hebben we een aantal analyses uitgevoerd om de demografische geschiedenis van poema's te onderzoeken. We hebben neutraliteitstests uitgevoerd (Tajima's D, Fu & Li  D * en F *, Fu s Fs) met DnaSP, evenals een analyse van mismatch-distributie (Rogers en Harpending, puma sneakers 1992; Schneider en Excoffier, 1999) met Arlequin. Daarnaast hebben we het programma Beast 1.6.1 (Drummond en Rambaut, 2007) gebruikt om schattingen van coalescentie-tijden en demografie uit het verleden uit te voeren. We definieerden het beste model voor nucleotidesubstitutie voor onze gegevensset, dat het HKY (Hasegawa et al., 1985) G-model was, puma sneakers dames met behulp van het Akaike Information Criterion (AIC, Akaike, 1974) geïmplementeerd in jModelTest 0.1 (Posada, 200Cool

Onze eerste reeks beesten was gericht op het schatten van de moleculaire kloksnelheid voor ons segment in puma-lijnen. We gingen uit van een Yule-proces voor de boom en namen een niet-gecorreleerde lognormale ontspannen moleculaire klok op. Om beter aan de verwachtingen van het Yule-proces te kunnen voldoen, hebben we slechts vijf uiteenlopende puma-haplotypes opgenomen, samen met de twee hier gegenereerde jaguarundi-sequenties. Om de moleculaire klok te kalibreren gingen we ervan uit dat poema's en jaguarundis varieerden tussen 3.16 en 6.01 MYA (95% HPD van puma werkschoenen de schatting gerapporteerd door Johnson et al. (2006) met behulp van een nucleaire supermatrix). 

We hebben voorafgaand aan deze leeftijden een uniform toegepast, respectievelijk als conservatieve minimum- en maximumgrens. De laatste run was gebaseerd op 108 8 MCMC-generaties, waarbij elke 10 4 stappen werden genomen en de eerste 10 4 stappen werden verwijderd als inbranden. De tweede set Beast-analyses was bedoeld om de tijd van de meest recente gemeenschappelijke voorouder (t MRCA) van verschillende groepen monsters, evenals om de demografische geschiedenis van poema's te reconstrueren door vroegere fluctuaties in populatiegrootte te schatten via de Bayesian Skyline Plot (BSP) -benadering (Drummond et al., 2005). We gingen uit van een Bayesiaanse skylineboom en een strikte moleculaire klok, waarvan de evolutiesnelheid was gebaseerd op de schatting uit de eerste ronde van analyses. 

De MCMC-parameters waren dezelfde als in de eerste reeks Beast-analyses. Na verwijdering van opgenomen primersequenties en fragmentranden van lage kwaliteit werden dubbelstrengige sequenties voor een segment van 669 bp van het mtDNA ND5-gen verkregen voor 156 bemonsterde puma-individuen in Zuid-Amerika, 17 uit Midden-Amerika en 13 uit Noord-Amerika (tabel S1, figuur 1). Additionele sequenties van hetzelfde fragment werden verkregen voor twee P. yagouaroundi individuen. Geografische verdeling van de hier geanalyseerde Puma concolor monsters. puma voetbalschoenen Blauwe lijnen geven drie grote rivieren aan. 

De Bayesiaanse analyses uitgevoerd met Beast hielpen verder om licht te werpen op de historische demografische poema's zoals onthuld door het mtDNA. In de eerste analyseronde, waarbij vijf personen met de meest uiteenlopende haplotypes en twee jaguarundis werden gebruikt, schatten we het vervangingspercentage van het geanalyseerde ND5-segment op 2,054% per miljoen jaar (MY). Door dit substitutiepercentage toe te passen in de tweede reeks analyses, hebben we afgeleid dat de gemiddelde t MRCA van puma's 0,237 MYA is (95% HPD: 0,105-0,391 MYA). Voor Zuid-Amerikaanse poema's [Image: puma-233wwl.jpg] werd de gemiddelde t werd de gemiddelde t MRCA geschat op 0,211 (0,091-0,335) MYA.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)